top of page

TANDBLEGNING 

 

Hos Norderm tilbyder vi tandblegning til dig som ønsker at få smilet frem igen. Tandblegning er en procedure, hvor tænderne lysnes/bleges. Vi anvender relativ milde tandblegningsprodukter grundet EU-reguleringer. Vores tanblegningsprodukter indeholder derfor højst 0,1% hydrogenperoxid (brintoverilte), hvilket er den maksimale mængde, som loven tillader for kosmetiske skønhedsklinikker. Hydrogenperoxid er bl.a. årsagen til at tænderne bliver hvidere og blegningseffekten opnås ved kemisk reaktion mellem blegemiddel og de farvede molekyle i tænderne, hvor LED-lys igangsætter den kemiske reaktion. De farvede molekyler i tænderne er bl.a. den gule farve som man får pga. mad, drikke osv.

Grundet det milde og skånsomme produkt vil du enten opleve meget milde eller slet ingen bivirkninger. Trods det milde og skånsomme produkt der anvendes, opnås der stadig et flot resultat, som kan give dig hvide tænder i op til 1 år. Effektiviteten af behandlingen varierer og er afhængig af dine spisevaner.

 

Inden behandling sættes i gang, vurderes du af vores kosmetiske sygeplejerske, som også vil informere dig og behandlingen. Sygeplejersken sammenligner din nuværende tandfarve med en farveskala og det opnåede resultat umiddelbart efter endt behandling.

EYELASH EXTENSIONS

 

Vi arbejder med 3 teknikker ved vipper:
• SINGLE EYELASH EXTENSIONS
• HYBRID EYELASH EXTENSIONS
• VOLUME EYELASH EXTENSIONS

NO NEEDLE TRÅDLØFT

No Needle Thread Lift bruger en patenteret, banebrydende ny teknologi. I stedet for nåle bruges opløsende  tråde til at skabe løft i huden. Behandlingen består af 5 trin, der udføres over 40- 80 minutter afhængig af, om man ønsker full face, lower face, øjne, hals eller decollete.

Denne behandling er afslappende og smertefri, men vil efterlade din hud strammere og fastere.

💫 Intet ubehag
💫 Ingen blå mærker
💫 Ingen hævelse
💫 Ingen nåle
💫 Ingen snit
💫 Ingen nedetid

Efter endt behandling, er trådene trængt dybt ind i huden, hvor de arbejder samt øger kollagen. Med tiden danner trådene en opstrammende pude.

Hvad er fordelene ved No Needle Thread Lift?

💫 Øjeblikkelige løft
💫 Øger elasticiteten
💫 Minimerer rynker
💫 Forbedrer dermal tæthed
💫 Forbedrer volumen
💫 Hydrering
💫 kan benyttes på problem områder som feks under og over øjne

Dette er en fantastisk ny teknologi, med resultater som vi bare elsker❤️

Hvor mange behandlinger er nødvendige?

Resultater kan ses med det samme med denne behandling, hvor huden virker løftet, glat og fri for linier🌸

For de bedste resultater anbefaler vi 4 behandlinger med en uges mellemrum-(Bemærk priserne er for 4 behandlinger).Dette vil give trådene optimal effekt samt maksimerer kollagenproduktionen.

Resultaterne holder i 6 til 12 måneder, men kan vare op til 18 måneder med flere sessioner.

PRISER

Tandblegning 800kr
 

bottom of page