top of page

EJAL 40

Ejal 40 er en biorevitaliserende gel, der inholder mellem molekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur. Behandling med Ejal 40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand, på hals, decollete, hænder og ansigt. Ejal40 stimulere kroppens egen produktion af hyaluronsyre og kollegen. Det perfekte antiage-våben mod slaphed samt rynker/linjer. Din hudholder sig derfor yngre i længere tid.

Behandlinger med Ejal 40 doebedrer tætheden of huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollegen og elastinfibre.

Ejal40 er både til den yngre kvinde/mand, der ønsker at holde huden spændstig og opnå en naturlig glød samt fugtet hud, også til den modne kvinde på at genvinde den ungdommelige glød, struktur og generelle hudtilstand.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktion af nyt kollegen og genopretter niveauet f naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden reagere på hyaluronsyre og fremstå lidt hævet, rød og øm. Den reaktion forsvinder i løbet af et par dage.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellerum.

Pris

1. behandlinger 1500kr

2.behandlinger 2800kr

3.behandlinger 3900 kr

bottom of page