top of page

PROFHILO

PROFHILO er en biomodellerende behandling, idet den får vores egen hud til at producere store mængder af collagen og elastin, som medvirker til hudopstramning og udglatning af huden.
PROFHILO indeholder det naturligt forekommende stof hyaluronsyre, som filler men i en højere koncentration. PROFHILO griber ind i hudens fysiologiske aldringsproces, og er designet til vævsmodellering og forbedring af slap hud.
Ved denne behandling injiceres der med en specielt udviklet injektion teknik (BAP-teknikken), hvor der kan behandles i ansigtet, hals, hænder, arme og andre områder. Der er kun 10 injektionspunkter for hvert område (eks. 5+5 for de to sider af ansigtet). Behandlingen er ikke-invasivt, da det reducerer risikoen for blå mærker og hævelser, samtidig med at det maksimerer fordelingen af produktet i vævet.

 

Vi anbefaler et forløb hvor du får foretaget 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum og derefter om 4-6 måneder igen for at opnå bedst muligt resultat. Det kræver ikke nogen forudgående forberedelse af dig. Alle behandlinger og resultater er dog individuelle.


Inden din første behandling med PROFHILO skal du til en forundersøgelse og konsultation hos enten vores speciallæge eller kosmetiske sygeplejerske, som er gratis og uforpligtende.
Efter forundersøgelse og konsultation med PROFHILO skal du have 48 timers betænkningstid jf. gældende lovgivning om kosmetiske behandlinger. Behandlingen udføres enten af vores speciallæge eller kosmetiske sygeplejerske.

 

Book en gratis uforpligtende forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske.

PRISER

2 ml 1behandling      2000kr-

 

4ml  2 behandlinger 3900 kr-

6 ml 3 behandlinger  5800kr-

Kontakt os
bottom of page