top of page

Microneedling.

Hos Norderm tilbyder vi behandling med Microneedling. Microneedling er en sikker behandling, som er godkendt af FDA med CE-mærke og ISO certificering.

Vores Dr. Pen er et lille behandlingsapparat med 12-36 sterile mikronåle af titanium, som laver en mikroskopisk perforering i huden under behandlingen. Nålen perforerer huden med max 1,5 mm og Dr. Pennen kan indstilles mellem 0,25 mm-1,5 mm alt efter hvor i ansigtet der behandles.  Titaniumnålene sikrer derfor en minimal traume i vævet med sin kontinuerlige “stempling” af huden med 50-100 gange.
Samtidig med “stemplingen” tilføres der unikke ingredienser, som booster hudens regenerering. Ved behandlingen tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, som bl.a er  hyaluronsyre, der findes naturligt i kroppen. Man behandler effektivt tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, poser under øjnene,solskader og acne.
Microneedling udnytter kroppens egen regenereringsproces, ved at stimulere celledelingen og dannelsen af nye kollagene fibre samt elastinfibre, da huden ved behandlingen får mikroskopiske “skader.” Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastinfibre i huden boostes på rekordtid, hvilket fremmer helingen.
Vores behandling er egnet til både mørke og lyse hudtyper. Behandlingen forbedrer hudens struktur, samt linjer og rynker reduceres markant.
Behandlingen øger kollagen-dannelsen med op til 400%.


Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn:

 
Anvendelse:
* Ansigt
* Hals
* décollete
* håndryggen
* Mave
* indersiden af ben
* indersiden af arme
* Pigmentforandring / solskader.
* Store porer og ujævn hudstruktur.
* Forøgelse af kollagen og derved generel forebyggelse af aldring.
* Cellestimulation.
* Gennemfugtning af huden.
* Akne/ ar. Dog behandler vi “udenom” aktiv akne.

Resultatet bliver en tydelig fasthed i huden og finere konturer. 

 
Resultat og antal behandlinger
Resultatet vil være synligt efter første behandling. Det kan godt gøre lidt ondt og umiddelbart efter behandlingen vil der opstå rødme og huden vil også være varm og kan have en brændende fornemmelse. Dette aftager typisk 1-2 døgn efter behandlinger . Behandlingen kan få huden til at bløde en lille smule. 

Vi anbefaler 3-5 behandlinger for det bedste resultat, afhængigt af hvor og hvad du vil behandles for. Derudover anbefaler vi at der går 4-6 mellem behandlingerne, da kollagen og de nye kappillærer skal have tid til at gendannes. Herefter anbefaler vi 1-2 vedligeholdelses behandlinger om året. 


Behandling kan ikke foregå i følgende tilfælde: 
* Der kan være forbehold ved aktiv akne/herpes, men det er bedst at vi får kigget på dig for,  at kunne vurdere en behandlingsplan. Så book en konsultation.
* Hvis du er gravid.
* Hvis du er i medicinsk blodfortyndende behandling, har en blødersygdom eller får medicineret aknemedicin.
* Tager naturpræparater i høje doser såsom fiskeolie eller hørfrøolie.
* Er i behandling med visse grupper antibiotika.
* Er solskoldet på området.

 
Mulige bivirkninger og komplikationer ved behandling med microneedling
Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger ved behandling med microneedling. Se oversigt over mulige bivirkninger og komplikationer nedenfor:
* Der kan komme lokale vævsreaktioner med hævelse, fasthed i overhuden, rødme, ømhed og måske et bumselignende udslæt. Symptomer kan komme på dagen og i dagene efter behandlingen, og forsvinder typisk efter et par dage og eller inden for 1 uge.
* Der kan opstå overfladiske små sår, som vil afskalle efter 3-4 dage.
* Ved mistanke om infektion skal du kontakte os.

Vær opmærksom på
Visse former for smertestillende; Ibuprofen, Treo, Ipren og Ibumetin nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse præparater et…

Priser

1. behandling/område inkl. maske      1000kr

2.behandlinger /områder                     1750kr

3.behandlinger/områder                      2400kr

Tag veninde med og hver især får 200 kr rabat pr behandling.

bottom of page